De eindeloze verveling

Door F.West98 op zaterdag 29 oktober 2011 22:10 - Reacties (12)
CategorieŽn: Internet, Leven, School, Views: 3.949

Iedereen kent het vast wel. Verveling. Je weet totaal niet wat te doen, je hangt maar wat, en hebt nergens zin in. Het is een ramp, en je houdt het nog geen 10 minuten vol. Moet je je eens voorstellen hoe het is om dat weken te hebben.

Gelukkig heb ik dat niet :) Ik heb volgens mij juist het omgekeerde, ik heb te weinig tijd. Ik heb 2 'tijden': computertijd en niet-computertijd. In de computertijd heb ik een boel dingen te doen, ik wil aan een site werken, ik wil blogs schrijven, GoT volgen, Black Tnet afmaken, en nog veel meer.

In de niet-computertijd heb ik verplichte en niet verplichte dingen, de verplichte zijn school en huiswerk, die nemen door de week meestal tot een uur of 4 (in de middag) in beslag. Dan in de echte vrije tijd, in het weekend dus, wil ik veel dingen. Zoals computerbladen lezen, ik ben geabonneerd op 4 bladen, ik wil er 2 laten vallen. Vaak lees ik toch iets uitgebreider nieuws dan op Tnet, en je leest over de handigste programmaatjes die je niet zelf zou vinden. Nu liggen er 3 van die bladen klaar.
Ook wil ik erg graag aan mijn casemod verder, daar besteed ik ook veel tijd aan, vaak de hele zaterdag-/zondagmiddag. Ook moet ik dan nog wat kleine dingetjes bij mijn oma doen op de computer, en ik moet nog handleidingen voor haar maken, hoe ze met mail ed kan werken. Ze is al bijna 80, en ze doet het bijzonder goed :) Ze heeft de handleidingen nodig omdat ze net is overgestapt naar Windows 7.

Dus eigenlijk kom ik tijd tekort, ik wil teveel, in een (te) beperkte tijd. Hebben jullie ook zoiets? Hoe zit dat bij jullie?

Volgende: De fouten op het wiskunde-proefwerk 10-'11 De fouten op het wiskunde-proefwerk
Volgende: Toetsenbordenwereld 10-'11 Toetsenbordenwereld

Reacties


Door Tweakers user fotografie999, zaterdag 29 oktober 2011 22:14

Ik zie geen tijd. Daar heb ik last van. Even boodschappen doen. Geen tijd voor. Even een mail schrijven naar pietje. Geen tijd voor. Kost misschien maar een half uur maar in mijn hoofd duurt het veel en veel langer.

Door Tweakers user darkmushy1995, zaterdag 29 oktober 2011 22:17

haha herkent het.

alles tegelijk willen doen en zo snel mogelijk af hebben om aan andere dingen te werken,
gelukkig helpt me broertje mee zodat ik meer tijd heb voor school en andere dingen.

Door Tweakers user maniak, zaterdag 29 oktober 2011 23:56

Verveling is er om de tijd te remmen... Tijd gaat altijd snel als je niet verveeld.. wil je dus lang leven kan je beter maar de hele dag vervelen ;)

Door Tweakers user Soluna, zondag 30 oktober 2011 02:52

Iedereen kent het vast wel.
Dat is altijd een hele slechte openingszin voor een blog. Jammer dat hij zo vaak gebruikt wordt.

Door Tweakers user YopY, zondag 30 oktober 2011 09:20

Ik ken het niet bij mezelf - alleen bij anderen. ADD heet het ook wel. Dat zijn mensen die denken dat ze alles kunnen en moeten doen om gelukkig te zijn. Da's ook het type die tegelijkertijd zit te zeuren op sites als facebook en tweakers over hoe ze om 1 uur 's nachts nog zitten te studeren of hacken, of die zeuren dat ze zo weinig slaap krijgen of zo slecht kunnen slapen.

Doe gewoon eens wat minder, leer eens ontspannen en niksen. Niks mis mee.

* YopY nikst regelmatig en heeft geen spijt

Door Tweakers user Magnetra, zondag 30 oktober 2011 11:42

Soluna schreef op zondag 30 oktober 2011 @ 02:52:
[...]


Dat is altijd een hele slechte openingszin voor een blog. Jammer dat hij zo vaak gebruikt wordt.
Nu je het zegt inderdaad, die kom ik ook vaak tegen in blogs :p

Door Tweakers user MJ-Princeps, zondag 30 oktober 2011 19:22

... ik wil blogs schrijven...
Je 'klaagt' dat je te weinig tijd hebt om blogs te schrijven, en dan gaat je blog over het te weinig tijd hebben _/-\o_

Door Tweakers user Lrrr, zondag 30 oktober 2011 20:25

Welkom op het VWO. Kies twee van de drie:

1. Goede cijfers.
2. Een sociaal leven.
3. Een goede nachtrust.

Door Tweakers user SeatRider, zondag 30 oktober 2011 20:57

Ja, als je moest kiezen zou ik bloggen laten vallen.

Door Tweakers user BeerenburgCola, zondag 30 oktober 2011 22:22

jamy015 schreef op zondag 30 oktober 2011 @ 20:25:
Welkom op het VWO. Kies twee van de drie:

1. Goede cijfers.
2. Een sociaal leven.
3. Een goede nachtrust.
Ha!
Wacht maar tot je gaat studeren, dan is het kies ťťn van de 3!

[Reactie gewijzigd op zondag 30 oktober 2011 22:22]


Door Tweakers user 318025, maandag 31 oktober 2011 10:01

maniak schreef op zaterdag 29 oktober 2011 @ 23:56:
Verveling is er om de tijd te remmen... Tijd gaat altijd snel als je niet verveeld.. wil je dus lang leven kan je beter maar de hele dag vervelen ;)
Volgens mij gaat tijd juist altijd even snel :+ Maar goed in tijd dat ik me verveel zit ik vaak te surfen en films te kijken dus ik krijg tijd prima om.

Door Genjie, woensdag 4 september 2013 15:39

Salam.Jika boleh saya tahu, apa parameter-parameter yang <a href="http://pkjenbq.com">dinugakan</a> untuk menilai aspek bahaya (hazard) banjir pada peta tersebut? Tolong di-share hasil tabulasi kelas risiko banjir di setiap provinsi. Terima kasih.

Reageren is niet meer mogelijk